LEX FORI: Een internationale groepering van advocatenForis Foras Forare: onze roeping

Een internationale groepering van advocaten

Een brede waaier van deskundigheid

Een integrale kwaliteitszorg

Ethiek

Enkele voorbeelden van onze activiteiten

Hoe onze diensten gebruiken

Ons contacteren

For lawyers only

LEX FORI is een groepering van advocatenkantoren uit diverse landen. Deze kantoren hebben zich verenigd met de bedoeling om op die manier aan hun clienten toegang te verschaffen tot een multinationale structuur en tegelijk hun clienten efficienter te kunnen adviseren bij hun nationale en internationale activiteiten.

LEX FORI bestaat uit een soepele structuur, dynamisch en voldoende flexibel om ondernemingen met haar leden en correspondenten in contact te brengen en op die manier een equipe uit de meest diverse disciplines te creeren die in staat is om een efficiente tussenkomst te garanderen.

LEX FORI kan aldus zowel het hoofd bieden aan onmiddellijke behoeften als aan deze op langere termijn : een vraag over buitenlands recht, een overname in een ander land, een complexe of eenvoudige procedure, de creatie van een juridische structuur, enz.

Gelet op de vele tientallen advocaten aanwezig in de aangesloten advocatenkantoren,zijn deze kantoren, via Lex Fori, in staat om mobiele equipes te vormen met advocaten uit diverse landen en taalgroepen om op die manier een compleet gamma aan juridische dienstverlening aan te bieden.

LEX FORI is bekommerd om een efficient tijdsbeheer van haar clienten, indachtig de verscheidenheid van de zorgen van elke client en bereid om waar en wanneer het nodig is de belangen van elke client efficient en professioneel te verdedigen dooreen onmiddellijke kennis van de wetteksten, van de gebruiken, van de gehanteerde talen.

Op die manier is LEX FORI de moderne uitdrukking van een solidariteit ten behoeve van haar opdrachtgevers.

Onze ambitie is om voor onze clienten tussen te komen op het terrein, met deze intellectuele en materiele middelen die het meest aangepast zijn aan de efficientie en aan het te bereiken doel.


Navigate
© 2001 Lex Fori De Internationale Juridische Ruimte